SMaRRiGT TiPS!

Vem har Tränat imorse om inte Bullen! =)
Jajamensan, klockan 10.00 blev det Skutt & Hopp men Var Va NI Brudar?
Nu ligger ni allt efter! =)

Känner mig lite förvånad över hur lätt det går för mig att motstå Socker, ska GodisRåttan förändras till HälsoRåtta?
Kanske beror det på att ja kollat upp lite bra alternativ på Godsaker man kan Käka & Dricka! =)

Här kommer ett Tips för er som Gillar Varm Choklad:

* Ta fram en Kastrull & Sätt den på Spisen
* Sätt på plattan (Åh Fan?)
* Häll i lite Honung (Gärna ekologisk) i botten på Kastrullen
* Blanda i 2 teskedar Kakao & Rör om
* Häll sedan i ca 3 dl Mjölk
* Häll upp den Rykande Chokladen i en Kopp

 LUKTA, DRICK & NjUT!

Det här blidde min Kvällsamat igår tillsammans med 2 Smarriga Mackor me AvakodoRöra, Keso & Kalkon som Min Älskade fixat till mig!



Hoppas Ni alla får en Härlig Freda!

Puss & Kram!
/ Bullen

Dag ett utan socker avklarad

Och nu är jag inne på dag 2.

Oh yes, Nasty-Phat did it. Dag ett avklarad. Trots semlor och bragokakor i mitt synfält stod jag emot som en stolt tupp. Jag ska på dessa hundra dagar tappa 11 kg, punkt slut, sen ska jag skutta runt som en studsboll jag med och äga det snyggaste fashion som går att äga och bära.
Jag tror jag kommer blir extremt fåfäng men vad gör det så länge man har hjärtat på rätta stället, eller hur?

I love core bullshit...erkänn Phattie att du inte älskade det för det var jobbigt, du bara vill få mig och Bullen verka sämre. Funkar inte, hörru. Men en rolig sak är ju att vi tre nu äger träningskort på samma träningsinstitut. Jag ska oxå gå på core passen på torsdagar när jag inte går på 90 minuterspasset från helvetet!!!
Ni vet ju att jag alltid ska vara värst, bäst och grymmast, kanske ska jag gå på båda passen från helvetet och träna 90x2 minuter i veckan som en mjukstart här i livet. Jag ska bräcka er båda. Bara vänta o se!!!

Du Phatti, lätt o vara kaxig när man vart inlåst i 24 timmar och fått en aha-upplevesle i livet om att socker är dåligt. Det var säkert bara därför som de inte tillät komma in i landet. Du skulle ätit donuten, då hade du suttit där på dunkin donuts på en bakgata i landet gud glömde som ligger på andra sidan atlanten och börjar på U och Slutar på A.

Jag är elak och det är jag bara för att jag vet att jag kommer att vinna, då har man råd att vara så kaxig som jag är. För jag kommer inte möta er på vägen ner...MOHAHAHAHAHA.

Seriöst...jag kommer klara det...vet ni varför?

För att jag har en hemlis.


xo xo xo Nasty-Phat

Om du har en bulle vill du dela den med mig?

Ja inte sa att jag sitter har och suktar efter bullar, jag forsoker bara forespraka det tyska mottot ' Friss die Halfte'. Det betyder at halften och det later som en god melodi i mina oron. Jag, mastaren av att ta om av maten och kvinnan med den bottenlosa magen skulle nog ma bra av att leva efter den devisen. I tidningen idag stod det ett citat av Professor Frank Sacks' Det enda som betyder nagot for att du ska ga ner i vikt ar mangden mat du ater, inte om det ar proteiner eller kolhydrater eller nagot annat'.
Sa tjejer, nasta gang vi ar i fikatagen, vill ni dela bulle med mig? Kram fran Phatty

Core- I love!!

Idag tog jag mig i kragen, trotsade vadergudarna och cyklade ivag till Friskis. Dar vantade ett harligt underbart fullkomligt overjavligt corepass. Svetten lackade och jag forsokte tanka pa 'det rosa bandet', mitt inre bukstod och allt det dar men det enda jag kunde tanka pa var hur gott det skulle vara med en iskall coca-cola...Tog mitt fornuft till fanga och lagade lax med haricot-verts. En stor kopp gront te och 2 rutor 70% lala. Sa nu tjejer tror jag att vi alla tranat lika mycket den har veckan..?
 Ett tips nar ni ar sugna pa godis: blanda hallon och mango (funkar bra med fryst) at och njut!!
Vill passa pa och dementera ryktena Nasty Phat sprider om att jag skulle ha moffat donuts. Jag tror att sockret stigit dig till huvudet eller sa tanker du pa den gangen du svullade dammsugare pa Maddes?!! Muahahaha!!

Utkast: Halla dar! ...

Halla dar!
Sa var det dags for Phattie att gora entre! Godisratta, soffpotatis u name it. San e jag eller rattare sagt san var jag for nu ar botten nadd! Jag ar trott pa att ma daligt efter allt moffande, trott pa dalig hy och dalig kondis.
Tillsammans med tva av mina vanner gar jag darfor till kamp mot det onda- sockret. No more sugarrush! Tillsammans ska vi besegra sockerjavulen! ( ni far ursakta att jag inte har tillgang till svenskt alfabet, ska fixa det snarast)
Har ni nan gang tankt pa skillnaden mellan kvinnor och man nar de ska paborja en ny vana? Kvinnor ska ofta alta och analysera i manader innan de kommer till skott medan mannen bara satter igang.. Nu ar det slutsnackat for min del. Nu Ar det action som galler!

Min vecka borjade minst sagt drastiskt. Planen var att besoka pojkvannen  I USA i tre manader men det slutade med handbojor, 24 timmar i haktet och deportering. Allt pa grund av att jag hade fel visa. Sa medan jag satt dar i min lilla cell tankte jag att har galler det att tanka positivt for att inte bli galen. Jag latsades att jag var pa retreat (ni vet de dar sammankomsterna dar man valjer att inte prata och gar in i sig sjalv) Jag nobbade bade donutsen till frukosten och det vita brodet vilket i sin tur innebar att jag bara fick lite kalkon och en skvatt juice( sockerfri, jag kollade) i mig pa hela dagen. Funderade pa att gora nagra sit-ups ocksa men det kandes lite val pretto.. Pa planet hem daremot balgade jag i mig sprite men det ar en annan historia..

I am a loser of big scales

Nasty-phat höll inte första dagen ut! Jag suger balle men jag skyller på Phatty som inte ens vågat skriva ett endaste sketet inlägg i bloggen! Man kan ju tro att hon svullat så mycket att hon håller sig på avstånd för att slippa skämmas.
Jag har hört rykten om att hon käkat donuts till frulle.
Oh no, jag är inte mycket bättre för att jag tog en latte och med den råkade en punchrulle slinka ner. Jag förstår inte hur det kom sig att den slank igenom mitt sockerfilter? Jag begriper det inte.
Jag inser idag att idag är det min första dag och jag har gett mig fan på att stå ut längre än Bullen och Phatty.

Jag loggade in på GI-viktkoll på mitt konto. Har inte loggat in där sen...karl den Xll gick i blöjor. Jag inser att jag har idag exat 100 dagar kvar att nå mitt mål. Om jag ska ha en chans i helvetet att nå det rent viktmässigt så måste jag tappa 0.8 kg i veckan. Kan bli extremt tufft. Men jag är en tuff brud i en icke lyxig förpackning...




Jag ska ge både Bullen & Phatty den utmaning de behöver...med  jordskredsseger. Nu har Bullen en dags försprång över mig, men det tar jag igen...MOHAHAHAHAHAHAHA

/ Nasty-Phat

1:a Dan!

Det första ja Tänkte när ja vakna va: "Nu Jävlar"
Jag är Sååå Taggad & Gjorde värsta Nyttiga Frukosten!
Mixa ihop Avokado, Keso, Rödlök & Bredde ut det över Min FullkornsMacka! =) Vanligtvis brukar ja behöva käka 2 Mackor för & bli mätt men ida räckte det me 1  - Ujujuj då! =)
Sen är ja så Glad att ja hittat ett så Underbart Te - Yoga Ayurveda som Smakar lika Gott som det Luktar! Mums!

Känner redan hur min Kropp ställt in sig på det här!
Det är rätt otroligt, när man bestämt sig för nåt på Riktigt så kan det gå så lätt!
Det är när man börjar Vela som allt går åt Helvete...

Så Nu Kör Vi! =)
      
/ Bullen

The game is NOT on...

Hur kan man vara så korkad att man väljer att börja på den dagen då det är obligatoriskt att äta semla? 
Dessutom gick det ba så åt helvete för mig idag då jag började dagen med en hembakad chokladboll som bara smakade smör...BLÄH!
Ikväll ska jag träna och kanske kommer jag då på bättre tankar...

So the game is on TOMORROW!

The game is on

Kära läsare och bloggsurfare,

Vi är tre styck brudar som lever i symbios med sockerdjävulen. Vågar inte ens tänka på siffran på antalet gånger man sagt; aldrig mer godis, aldrig mer socker and so on. Ni fattar, vi har ju knappt en karaktär värd att nämna. Vi är slavar under sockret. Spelar ingen roll att man blir skit fet eller får skallebank av socker man pregar det is sig som om man tror att det är sista dagen på jorden vi får njuta av socker. Alla vet vi ju att socker ÄR INTE BRA!

Så för er som lever i samma goa helvete som vi kan ni ju följa tre brudars kamp mot socker och andra roliga utmaningar som komma i en bikini...ja ni hajjar själv. Vi skriver alla tre i bloggen men jag misstänker redan att en av oss som faktiskt aldig bloggat i hela sitt liv kanske sackar efter. Hon kommer säkert skylla på att hon numera råkar bo på andra sidan Atlanten. Dålig ursäkt så internet inte känner några avstånd, AIT!

Vi satt och fikade i fredags och förbannade vår dåliga karaktär och en av oss kom på den lysande idén att utmana varandra, VEM klarar sig utan socker längst?! 
Efter det snacket köpte vi lite kaka och funderade vidare...kaos!

Vi sa nåt om att utmaningen skulle börja på tisdag den 24 februari. Samma dag som bokrean...coinsidence? I think not!

By the way, designen på bloggen skall göras om så ha tålamod, saker tar bara lite tid.

Var hälsad!

/ Nasty-phat

RSS 2.0